Preview Mode Links will not work in preview mode

mitt perfekta liv

Podden för alla som har perfekta liv, men inte har fattat det. Än ...

Med fotograf Viktoria Davidsson och författare och multiföretagare Malin Lundskog och deras nyfikna utforskande av det perfekta livet. Kanske hittar de det, kanske ... inte?

Dec 20, 2020

I säsongsavslutningen av Min Perfekta kropp pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om allt de har lärt sig om sig själva, sina kroppar, sina röster och om att podda under sin premiärsäsong av Min perfekta kropp.

De diskuterar hur tankarna om ens utseende går när man sitter i zoom-möte, om plastikkirurgins...


Dec 13, 2020

Malin blev så nyfiken på skillnaden i mäns och kvinnors selfie-fotande i avsnitt tio att podden ägnar ett helt avsnitt åt Viktorias expertområde: fotografering!

Selfies tar vi uppifrån, men män med makt plåtar vi nerifrån. Och även om alla vet att vi retuscherar och redigerar - vem vill se ut som sig själv...


Dec 6, 2020

Är feminism något för alla eller måste man vara superinsatt och ärkefeminist för att få kalla sig feminist och intressera sig för jämställdhet?

Den frågan ställer sig Malin Lundskog och Viktoria Davidsson i det tionde avsnittet av Min perfekta kropp.

Dessutom delar de med sig av vem de har som förebilder...


Nov 29, 2020

Det här är avsnittet för dig som har kommit ur kiss- och bajsåldern, men ändå kan skratta åt det mänskliga med att låta och lukta.

Malin Lundskog och Viktoria Davidsson pratar om varför det är skillnad på karlakarlars ljud och kvinnors. Dessutom frågar de sig om kvinnor måste jämföra sig med män. Och...


Nov 22, 2020

Malin och Viktoria pratar om kroppspositivism och frågar sig om det är en exkluderande rörelse. Dessutom undrar de om vi är mitt i en revolution och om det behövs aktivism för att skapa nya normer.

Högt spel i det åttonde avsnittet av Min perfekta kropp, häng med när vi förändrar vårt sätt att se på våra...