Preview Mode Links will not work in preview mode

mitt perfekta liv

Podden för alla som har perfekta liv, men inte har fattat det. Än ...

Med fotograf Viktoria Davidsson och författare och multiföretagare Malin Lundskog och deras nyfikna utforskande av det perfekta livet. Kanske hittar de det, kanske ... inte?

Oct 25, 2020

Malin Lundskog och Viktoria Davidsson fortsätter att diskutera sina och alla andras perfekta kroppar och frågar sig om vi skulle känna igen oss själva om vi mötte oss på gatan?

Vad är det som gör att vi ser andras personligheter, men hos oss själva ser vi det vi inte gillar med vårt utseende. Är vi...


Oct 18, 2020

Idag pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om att späka sig. Något de trodde att de och alla andra skulle sluta med när de blev vuxna, men ... varför gör de inte det?

Malin har bläddrat i fotoalbum och undrar varför hon inte passade på att njuta av att vara snygg som ung och Viktoria berättar om...


Oct 11, 2020

I det här avsnittet av podden Min perfekta kropp pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om vad självkärlek har med en perfekt kropp att göra. Och vad självkärlek i själva verket är för något.

Och så berättar Viktoria om hur det har gått med läxan. Malin avslöjar att hon också har gjort den...


Oct 3, 2020

I världspremiären av Min perfekta kropp pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om vem de är. Varför de startar podden. 

 

Om att hälsofäretagaren Malin och fotografen Viktoria egentligen har samma jobb och om att de är sina...