Preview Mode Links will not work in preview mode

mitt perfekta liv

Podden för alla som har perfekta liv, men inte har fattat det. Än ...

Med fotograf Viktoria Davidsson och författare och multiföretagare Malin Lundskog och deras nyfikna utforskande av det perfekta livet. Kanske hittar de det, kanske ... inte?

Nov 29, 2020

Det här är avsnittet för dig som har kommit ur kiss- och bajsåldern, men ändå kan skratta åt det mänskliga med att låta och lukta.

Malin Lundskog och Viktoria Davidsson pratar om varför det är skillnad på karlakarlars ljud och kvinnors. Dessutom frågar de sig om kvinnor måste jämföra sig med män. Och...


Nov 22, 2020

Malin och Viktoria pratar om kroppspositivism och frågar sig om det är en exkluderande rörelse. Dessutom undrar de om vi är mitt i en revolution och om det behövs aktivism för att skapa nya normer.

Högt spel i det åttonde avsnittet av Min perfekta kropp, häng med när vi förändrar vårt sätt att se på våra...


Nov 15, 2020

I det här avsnittet pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om ordet perfekt och vad det står för. De diskuterar hur normerna spär på vad perfektion innebär och frågar sig om perfekt kan vara olika från dag till dag. 

Dessutom pratar de om rödlätta ögonfransar och att vara hel och ren inunder ... 

Häng...


Nov 8, 2020

Både Malin Lundskog och Viktoria Davidsson trodde att de var fria från att döma andra, men ... hoppsan! Det är de visst inte visar det sig.

I det här avsnittet pratar de om varför vi dömer, både andra och oss själva. Och finns det ett samband mellan det?

Dessutom: Är det sant att tjockisar inte får...


Nov 1, 2020

I det här avsnittet pratar Malin Lundskog och Viktoria Davidsson om retuscherade bilder och klädnypor för att få kläder att sitta perfekt. Allt för att svara på frågorna om varför vi har så svårt att gilla våra kroppar.

Viktoria avslöjar hur det går till när modeller fotograferas Malin undrar om vi ska ha...