Preview Mode Links will not work in preview mode

min perfekta kropp

Podden för alla kvinnor som har perfekta kroppar, men inte har fattat det. Än ...

Nov 26, 2021

I det här avsnittet av den kroppspositivistiska podden för dummies Min perfekta kropp frågar sig fotografen Viktoria Davidsson och mångsysslaren Malin Lundskog vem sjutton som har bestämt att vissa modeller av jeans endast passar vissa kroppar?

Malin spanar på sig själv och sina fladdrig brallor och de kommer...


Nov 12, 2021

I den här episoden av Min perfekta kropp har Malin Lundskog spanat på toppmodeller och skräckkostymer. Viktoria Davidsson  sätter skrattet i halsen och tillsammans funderar de på vad som är samhällets ansvar när det gäller kroppsnormer.

Häng med på resan mot mera mod, fler brutna normer i podden...


Oct 29, 2021

I det här avsnittet av Min perfekta kropp har Viktoria Davidsson med sig en spaning från serien Svenska powerkvinnor. Vad är det som gör att vi blir avundsjuka? Eller tror att det antingen handlar om dem eller oss.

Malin Lundskog felciterar Stenmark och de kommer fram till att powerkvinnor är de som gillar sig...


Oct 22, 2021

Avsnitt 16 av podden Skriverier med Malin och Cilla handlar denna gången om biografier! Vilka livshändelser skulle noteras ner om de debuterande författarna Malin Lundskog och Cecilia Andersson kom så långt i sina karriärer att de skulle skriva varsin biografi? Releaser närmar sig med stormsteg och på Hönö...


Oct 15, 2021

I den här episoden av Min perfekta kropp spanar Malin och Viktoria på Me too och SVT-serien Me too - hösten som förändrade Sverige. De diskuterar vikten av att våga prata och att våga lyssna. Malin delar med sig av sina egna upplevelser och Viktoria tipsar om att våga stå upp för både sig själv och andra med...