Preview Mode Links will not work in preview mode

mitt perfekta liv

Podden för alla som har perfekta liv, men inte har fattat det. Än ...

Med fotograf Viktoria Davidsson och författare och multiföretagare Malin Lundskog och deras nyfikna utforskande av det perfekta livet. Kanske hittar de det, kanske ... inte?

Jun 2, 2023

Varför vill vi inte visa upp att vi bor i korridor på skola, men gärna skyltar med herrgårdsliv? Och vad har Malins sång ute i bergen att göra med Viktorias lust att pressa sig mot marken?

Hör diskussionerna kring vad som egentligen är ett perfekt liv, varför vi jagar det och vad magkänslan har med det hela...


May 19, 2023

Fotograf Viktoria Davidsson och Malin Lundskog pratar om rädslor som gömmer sig och om att Viktoria är nöjd med att snusa.

Varför berättar inte Viktoria om sin webbshop och varför skickar Malin inte in sitt manus? Och vad har det med svanar och ormar att göra??? Häng med på resan mot brutna normer och ökad...


May 5, 2023

I det här avsnittet hälsar ViktoriaMalin på Västkusten och även om det var nästan två år sedan de sågs sist så tycker Viktoria att det känns som igår. Malin däremot avslöjar att hon inte räknar Viktoria som sin vän. Med vad är egentligen en vän? Och varför är det fördjupande för...


Apr 21, 2023

Viktoria avslöjar hur man börjar snusa igen, efter att ha slutat. Efter det tillägnas avsnittet Malins tantben. De som inte är så rappa i steget längre och dessutom svullnar. De diskuterar lymfmassage, änglavingar och kroppar i förändring.

Vågar vi vägra vara osynlig när vi blir äldre och varför...


Apr 7, 2023

Viktoria och Malin pratar om hur man puttar sorgen framför sig genom att fylla tiden med roliga saker. Men, kan det bli för mycket av det roliga och när är det dags att sitta och glo på en stol? Kan framgång vara att ha kul när man poddar eller krävs det ett glitterregn för att vara lyckad?

Och vad gör alla...