Preview Mode Links will not work in preview mode

mitt perfekta liv

Podden för alla som har perfekta liv, men inte har fattat det. Än ...

Med fotograf Viktoria Davidsson och författare och multiföretagare Malin Lundskog och deras nyfikna utforskande av det perfekta livet. Kanske hittar de det, kanske ... inte?

Sep 22, 2023

I säsongspremiären är Viktoria på Azorerna, eller är det Gotland? Eller Inlandsbanan? Malin sitter still på sin ö, redigerar och tänker på döden. Och livet.

De pratar om sommaren, att döva känslor med jobb och om hur snabbt livet förändras. Och de pratar om att leva livet nu. För det kanske har ett...


Jun 30, 2023

I säsongens sita avsnitt pratar Viktoria och Malin i vanlig ordning om hur man är när man är perfekt. Var skvallertanterna i byn, dåtidens normsättare? Är tryggheten hos människor som inte lever enligt normen skrämmande? Och varför skäms människor å andras vägnar?

Häng med på den fortsatta resan mot...


Jun 16, 2023

Varför ska inredningen vara ljus och fräsch när sommarkroppen ska vara brun och fräsch? Hur släta, glänsande ben har den perfekta sommarkroppen och varför. VARFÖR! ska allt hår bort för att sommarkroppen ska vara godkänd?

Och mitt i hela alltet ska hela befolkningen anta samma bruna kulör. Har hälsan och...


Jun 2, 2023

Varför vill vi inte visa upp att vi bor i korridor på skola, men gärna skyltar med herrgårdsliv? Och vad har Malins sång ute i bergen att göra med Viktorias lust att pressa sig mot marken?

Hör diskussionerna kring vad som egentligen är ett perfekt liv, varför vi jagar det och vad magkänslan har med det hela...


May 19, 2023

Fotograf Viktoria Davidsson och Malin Lundskog pratar om rädslor som gömmer sig och om att Viktoria är nöjd med att snusa.

Varför berättar inte Viktoria om sin webbshop och varför skickar Malin inte in sitt manus? Och vad har det med svanar och ormar att göra??? Häng med på resan mot brutna normer och ökad...